Зачекайте

Компанія ТОВ "Зе Тендер" підтверджує своє лідерство в інноваціях на ринку державних публічних аукціонів, оголошуючи про успішну інтеграцію з Дією. 

Вперше серед усіх майданчиків державної системи публічних аукціонів Прозорро.продажі, клієнти ТОВ "Зе Тендер" тепер можуть скоротити час на подання заявок на майданчику https://thetender.com.ua завдяки можливості підписувати документи Дія.Підписом — кваліфікованим електронним підписом, який можна активувати у застосунку Дія за 1 хвилину.

Це значне досягнення для учасників аукціонів фізичних осіб та ФОП, які регулярно беруть участь у торгах. Дія.Підпис  забезпечує швидкий та безпечний електронний підпис пакету документів на участь в онлайн-аукціоні, зменшуючи адміністративні перешкоди та спрощуючи процес участі.

Щоб отримати детальну інформацію щодо процесу підпису та використання майданчика thetender.com.ua, запрошуємо клієнтів ТОВ "Зе Тендер" ознайомитися з інструкцією за посиланням.

Нагадаємо, торгівельний майданчик The Tender надає безкоштовні консультації з приводу підготовки та участі у аукціонах «ПроЗорро.Продажі». Завдяки автоматизованим сервісам, що постійно вдосконалюються, клієнти майданчика витрачають мінімум часу на пошук аукціонів, підготовку документів, а за необхідності – отримують професійну консультацію щодо вибору переможної стратегії участі в аукціоні.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини