Зачекайте
20-04-2023 / 11:05

Один з найбільших банків України ПУМБ (Перший український міжнародний банк) з квітня 2020 року є активним учасником і організатором електронних торгів в системі «ПроЗорро.Продажі» (ProZorro.Sale). На даний момент банком було організовано більш ніж 30 аукціонів сумою в понад 8,5 млн гривень. У пріоритеті ПУМБ публікує товарні лоти з продажу земельних ділянок, житлових та офісних будинків, промислових і складських приміщень.

Приклади аукціонів:

Ознайомитися з повним переліком аукціонів ПУМБ можна на торговому майданчику The Tender за посиланням: https://goo.su/1O4R.

Примітка! Щоб знайти на торговому майданчику аукціони ПУМБ, в пошуку необхідно ввести повне найменування організатора «Перший український міжнародний банк». В іншому випадку пошук не дасть результатів у зв'язку з технічними особливостями роботи системи «ПроЗорро».

Як взяти участь в аукціонах ПУМБ через «ПроЗорро»?

Процедура участі в аукціонах з продажу активів ПУМБ є типовою для торгових майданчиків «ПроЗорро.Продажі». Однак користувачам, які планують брати участь в аукціонах вперше, торгова площадка The Tender рекомендує скористатися безкоштовною консультацією персонального менеджера. Фахівець допоможе на всіх етапах участі в аукціоні, починаючи з реєстрації та закінчуючи торгами.

Щоб зв'язатися з менеджером, звертайтеся на електронну пошту Info@thetender.com.ua або за номером телефону +38 067 333 78 00.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини