Зачекайте
20-04-2023 / 11:04

Мала приватизація продовжується і приваблює більше і більше інтересу інвесторів. Цього тижня фонд державного майна України опублікував аукціон з продажу контрольного пакету акцій (100%) ПрАТ«Готель «Дніпро». Готель розташований в самому центрі Києва - на Європейській площі, неподалік від Майдану Незалежності. Стартова ціна складає всього 80 мільйонів 923 тисячі 400 гривень, а це приблизно 6300 грн / м2, що набагато нижче за реальну ринкову вартість. Тому очікується неабиякий ажіотаж на аукціоні, що відбудеться 15 липня 2020 року через систему публічних аукціонів - Прозорро.продажі. Нагадаємо, раніше керівник фонду держмайна - Дмитро Сінниченко - називав балансову вартість готрелю на рівні 250 мільйонів гривень.

Готель "Дніпро" був побудований у 1964 році, на сьогоднішній день йому присвоєний рівень "4 зірки". У розпорядженні гостей готелю 186 номерів, ресторани, бари, SPA-центр і декілька конференц-залів.

Основні переваги готелю

  • Розташування у центрі столиці, поруч з урядовим кварталом та основними культурно-історичними пам'ятками Києва.
  • Відмінна транспортна доступність за рахунок розташування біля основних транспортних магістралей міста, зупинок громадського транспорту та метро.
  • Знаковий об'єкт з унікальними видовими характеристиками на паркову зону Києва та річку Дніпро.
  • Відсутність на ринку Києва сучасних готелів з подібним розташуванням.
  • Наявність великого гостьового паркінгу загальною місткістю 56 паркомісць.

Ознайомитись з умовами продажу можна за посиланням.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини