Зачекайте
20-04-2023 / 11:09

Міністерство юстиції та Фонд державного майна України оголосили про запуск проекту з приватизації (продажу) «законсервованих» в'язниць, в яких більше 2 років не перебувають в'язні, а персонал зведений до мінімуму. За словами Олени Висоцької, заступника міністра юстиції України, в даний момент на території України 35 виправних установ, які припинили свою профільну діяльність. На утримання нефункціонуючих в'язниць з державного бюджету виділено мільйони гривень, в той час як дохід від приватизації може бути спрямований на поліпшення якості утримання ув'язнених.

Продаж виправних установ відбудеться в форматі online-аукціонів через торгівельні майданчики «ПроЗорро.Продажі». Першим тюремним комплексом проекту приватизації став Ірпінський виправний центр № 132, розташований в Київській області, м. Ірпінь, смт. Коцюбинське, вул. Залізнична 1. Стартова ціна лоту – 220 211 587,66 грн. Ознайомитися з об'єктом можна за посиланням на торгівельному майданчику – https://thetender.com.ua/public/view/UA-PS-2021-02... . Також всі бажаючі мають право фактично оглянути об'єкт в робочі дні з 9:00 до 16:00, заздалегідь звернувшись за номером телефону +38 (050) 802-90-25 (старший лейтенант внутрішньої служби).

Примітка! Прийом заявок на участь в аукціоні по приватизації Ірпінського виправного центру № 132 триватиме до 15 березня 2021 року. Щоб взяти участь в торгах, потрібно зареєструватися на торгівельному майданчику, подати заявку, а також оплатити гарантійний і реєстраційний внески. У разі виникнення питань, звертайтеся до менеджера The Tender за безкоштовною консалтинговою підтримкою.

Також відомо, що найближчим часом на торгівельні майданчики «ПроЗорро.Продажі» будуть виставлені Львівська виправна колонія № 48 і Південна виправна колонія № 51. Всі, кого цікавлять лоти по приватизації виправних установ, можуть підписатися на персоналізовану розсилку від торгівельного майданчика The Tender, залишивши заявку за номером телефону з верхнього меню сайту або на електронну пошту Info@thetender.com.ua.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини