Зачекайте
20-04-2023 / 11:13

Починаючи з 16 травня 2022 року «ПроЗорро.Продажі» спільно з Укрпоштою проведуть 15 благодійних аукціонів з продажу «історичної» для України марки «Русскій воєнний корабль, іди н*й!». Прийняти участь у аукціонах мають право усі бажаючи, включаючи нерезидентів (окрім громадян Росії, Білорусі та осіб, що зареєстровані на території цих країн).

Примітка! Ескіз поштової марки «Русскій воєнний корабль,, іди н*й», що символізує рішучість захисників острова Зміїний, було створено українським художником Boris Groh та обрано Укрпоштою шляхом публічного голосування.

Де придбати марку «Російський військовий корабель»?

Зареєструватись на аукціон з продажу історично-філателістичного сувеніру можна на торгівельному майданчику The Tender. Усі 15 аукціонів вже доступні за посиланням - купити марку "Російський військовий корабель".

Скільки коштує марка «Російський військовий корабель»?

Стартова ціна аукціону «ПроЗорро.Продажі» на один аркуш марок (без спецпогашення) та конверт (з спецпогашенням), підписаний генеральним директором Укрпошти Ігорем Смілянським, становитиме 5 000 гривень.

Реєстрація на участь в аукціонах з продажу марки «Російський військовий корабель, іди н*й» становить 500 гривень. Також усі учасники повинні сплатити гарантійний внесок у розмірі 500 гривень. Якщо учасник перемагає, гарантійний внесок зараховується у якості передоплати за лот, а якщо програє – повертається власнику у повному обсязі.

Куди підуть кошти з продажу марки «Російський військовий корабель»?

Благодійні аукціони з продажу марки «Російський військовий корабель, іди н*й» не оподатковуються комісією, тому ні «ПроЗорро.Продажі», ні Укрпошта ніяких доходів не отримають. Повна вартість лоту буде зарахована на благодійність через рахунок KSE Foundation.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини