20-04-2023 / 11:11

Електронна торговельна система «ПроЗорро.Продажі» випустила нове оновлення, яке модернізує логіку проведення аукціонів з оренди державного та комунального майна. Торговий майданчик The Tender першим запровадив і протестував новий функціонал (про що повідомляє офіційний сайт «ПроЗорро.Продажі»), а з 1 червня 2021 року він став загальнодоступним для всіх користувачів за посиланнями: оренда держмайна (англійська аукціон) і оренда держмайна (голландський аукціон).

Ключові нововведення:

  • Чинний орендар може подати згоду на оплату орендної плати, яка дорівнює найвищій ціновій пропозиції учасника аукціону (або його попередника), шляхом натискання відповідної кнопки під час проведення аукціону.
  • Організатор може виправляти технічні помилки в оголошенні про проведення аукціону протягом 2 робочих днів з моменту його публікації.
  • Організатор може створювати оголошення аукціону виключно з Переліку об'єктів державного та комунального майна.

Примітка! Аукціони, опубліковані до 1 червня 2021 року, будуть проведені на базі старого функціоналу. За старою схемою також буду проходити аукціони на продовження оренди, в якій переважне право здійснюється шляхом подання письмової угоди.

Якщо виникнуть питання щодо роботи з новим функціоналом по оренді державного та комунального майна, звертайтеся за номером телефону з верхнього меню сайту. Менеджери The Tender надають послуги безкоштовного супроводу користувачів починаючи з реєстрації на торговому майданчику і закінчуючи юридичною підтримкою при підписанні договору.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини