Зачекайте
20-04-2023 / 11:08

Офіційна сторінка в Facebook системи «ПроЗорро.Продажі» повідомляє, що у вересні 2020 року Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) приєдналося до організаторів торгів і виставило свій перший лот з пропозицією про оренду нерухомості. Період прийому заявок на участь триватиме до 8 жовтня 2020 року, а сам аукціон відбудеться 9 жовтня о 14:23.

Об'єктом аукціону стала частина площі першого поверху адміністративної будівлі, розташованої за адресою м Київ, Солом'янський район, вул. Василя Сурікова, д. 3. Загальна площа нерухомості, яка підлягає оренді – 126,5 м2. Стартова ціна – 3 209.88 грн без ПДВ. Більш детально ознайомитись з об'єктом аукціону або подати заявку на участь в торгах можна за посиланням.

Для тих, хто раніше не брав участі в аукціонах системи «ПроЗорро.Продажі», торговий майданчик The Tender пропонує комплексне консалтингове супроводження від етапу реєстрації на майданчику до завершення аукціону. Щоб зв'язатися з консультантом, звертайтеся за номером телефону з верхнього меню сайту або скористайтеся формою зворотного зв'язку.

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини