Зачекайте


Нежитлова будівля, загальною площею 1023,1 кв.м, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення, що розташована за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Кушакевичів, будинок, 8

Об'єкт Малої ПриватизаціїRAS001-UA-20240314-81307

Інформаційне повідомленняJAS001-UA-20240415-33908

Виконання умов приватизації

Перший англійський аукціон (Прийняття заяв на участь)

Id65f2a65d23f3c971f98c4b8b

СтатусПроведення аукціону

Найменування об'єктуНежитлова будівля, загальною площею 1023,1 кв.м, яка є пам’яткою архітектури місцевого значення, що розташована за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вулиця Кушакевичів, будинок, 8

Тип власності об’єкту малої приватизаціїКомунальна

Опис об'єктуНежитлова двоповерхова будівля з підвалом та прибудовою з цокольним поверхом та верандою, загальний стан пам’ятки - перебуває у задовільному стані. Двоповерхова нежитлова будівля за конструктивним рішенням, це безкаркасна будівля з цегляним фундаментом, несучими цегляними стінами та залізобетонним перекриттям, покриттям з заліза, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. До основної будівлі прибудовані два бетонні ґанки. Підвал під частиною основної будівлі, - копка котловану, цегляні стіни та залізобетонне перекриття, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації.
Одноповерхова нежитлова прибудова, з дерев’яними, ззовні оздобленими цеглою, стінами та дерев’яним перекриттям, покриттям з азбоцементних листів, III групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. Цокольний поверх знаходиться під частиною прибудови, має цегляні стіни та залізобетонне перекриття. Цокольний поверх має один вхід з веранди та один вхід ззовні. Вхід в цокольний поверх – цегляний фундамент, цегляні стіни, покритий азбоцементними листами.
До прибудови прибудована веранда, в плані – прямокутної конфігурації, зі стрічковим цегляним фундаментом, дерев’яними стінами, покрита азбоцементними листами.
Одноповерхова нежитлова прибудова, що об’єднує між собою основну нежитлову будівлю та нежитлову прибудову. Має цегляні стіни та дерев’яне перекриття, покриттям з азбоцементних листів, в плані – прямокутної конфігурації.
Приміщення забезпечене електропостачанням, центральним водяним опаленням, центральним водопостачанням, каналізацією.
На території господарського двору розташовані: сарай з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з заліза; дизкамера з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з азбофанери; убиральня з вигрібною ямою, дерев’яними стінами, покриття з азбофанери.
Територія огороджена металевою огорожею, двома дерев’яними огорожами, огорожею з азбофанери, з двома металевими воротами, металевою хвірткою, дерев’яними воротами та дерев’яною хвірткою.
Даний об’єкт – нежитлова будівля - пам’ятка архітектури місцевого значення («Будинок житловий» по вул. Кушакевичів,8, м.Ніжин, Чернігівська область)-взята на облік наказом Міністерства культури від 21.12.2012 року №1566, охоронний договір від 07 вересня 2021 року (охоронний №10029-Чр).

Інформація про балансоутримувачаКомунальне некомерційнепідприємство "Ніжинська центральна міська лікарня імені Миколи Галицького" Ніжинської міської ради Чернігівської області
ЄДРПОУ - 02774125
Адреса - 16600, Україна, Чернігівська область, Ніжин, вул. Прощенка Станіслава, 21
Інформація щодо підтвердження повноважень: Статут

Інформація про розпорядника об'єктаУправління комунального майна та земельних відносин Ніжинської міської ради Чернігівської області
ЄДРПОУ - 43250980
Адреса - 16600, Україна, Чернігівська область, Ніжин, Овдіївська, будинок 5
Інформація щодо підтвердження повноважень: Положення

Дата створення14-03-2024 / 09:25

Дата останнього редагування17-04-2024 / 09:44

Список пов'язаних процесів

Об'єкти викупу



SCAN0099.pdf
Тип документа:  Інформація про Об’єкт приватизації

DSCN8898.jpg
Тип документа:  Ілюстрації

DSCN8922.jpg
Тип документа:  Ілюстрації

DSCN8910.jpg
Тип документа:  Ілюстрації

DSCN8901.jpg
Тип документа:  Ілюстрації

1709128736340.jpg
Тип документа:  Ілюстрації

SCAN0494.pdf
Тип документа:  Рішення про затвердження переліку об’єктів МП

SCAN0495.pdf
Тип документа:  Інформація про Об’єкт приватизації

SCAN0496.pdf
Тип документа:  Інформація про Об’єкт приватизації


Склад об'єкту приватизації

Актив : Нежитлова двоповерхова будівля з підвалом та прибудовою з цокольним поверхом та верандою, загальний стан пам’ятки - перебуває у задовільному стані. Двоповерхова нежитлова будівля за конструктивним рішенням, це безкаркасна будівля з цегляним фундаментом, несучими цегляними стінами та залізобетонним перекриттям, покриттям з заліза, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. До основної будівлі прибудовані два бетонні ґанки. Підвал під частиною основної будівлі, - копка котловану, цегляні стіни та залізобетонне перекриття, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. Одноповерхова нежитлова прибудова, з дерев’яними, ззовні оздобленими цеглою, стінами та дерев’яним перекриттям, покриттям з азбоцементних листів, III групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. Цокольний поверх знаходиться під частиною прибудови, має цегляні стіни та залізобетонне перекриття. Цокольний поверх має один вхід з веранди та один вхід ззовні. Вхід в цокольний поверх – цегляний фундамент, цегляні стіни, покритий азбоцементними листами. До прибудови прибудована веранда, в плані – прямокутної конфігурації, зі стрічковим цегляним фундаментом, дерев’яними стінами, покрита азбоцементними листами. Одноповерхова нежитлова прибудова, що об’єднує між собою основну нежитлову будівлю та нежитлову прибудову. Має цегляні стіни та дерев’яне перекриття, покриттям з азбоцементних листів, в плані – прямокутної конфігурації. Приміщення забезпечене електропостачанням, центральним водяним опаленням, центральним водопостачанням, каналізацією. На території господарського двору розташовані: сарай з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з заліза; дизкамера з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з азбофанери; убиральня з вигрібною ямою, дерев’яними стінами, покриття з азбофанери. Територія огороджена металевою огорожею, двома дерев’яними огорожами, огорожею з азбофанери, з двома металевими воротами, металевою хвірткою, дерев’яними воротами та дерев’яною хвірткою. Даний об’єкт – нежитлова будівля - пам’ятка архітектури місцевого значення («Будинок житловий» по вул. Кушакевичів,8, м.Ніжин, Чернігівська область)-взята на облік наказом Міністерства культури від 21.12.2012 року №1566, охоронний договір від 07 вересня 2021 року (охоронний №10029-Чр). Рік спорудження будівлі - до 1917.

Інформація щодо реєстрації

Стан державної реєстрації об''єктуОб’єкт зареєстровано

Номер запису1721921974104

Дата реєстрації12-12-2018 / 14:00


Опис об'єктаНежитлова двоповерхова будівля з підвалом та прибудовою з цокольним поверхом та верандою, загальний стан пам’ятки - перебуває у задовільному стані. Двоповерхова нежитлова будівля за конструктивним рішенням, це безкаркасна будівля з цегляним фундаментом, несучими цегляними стінами та залізобетонним перекриттям, покриттям з заліза, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. До основної будівлі прибудовані два бетонні ґанки. Підвал під частиною основної будівлі, - копка котловану, цегляні стіни та залізобетонне перекриття, I групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. Одноповерхова нежитлова прибудова, з дерев’яними, ззовні оздобленими цеглою, стінами та дерев’яним перекриттям, покриттям з азбоцементних листів, III групи капітальності, в плані – прямокутної конфігурації. Цокольний поверх знаходиться під частиною прибудови, має цегляні стіни та залізобетонне перекриття. Цокольний поверх має один вхід з веранди та один вхід ззовні. Вхід в цокольний поверх – цегляний фундамент, цегляні стіни, покритий азбоцементними листами. До прибудови прибудована веранда, в плані – прямокутної конфігурації, зі стрічковим цегляним фундаментом, дерев’яними стінами, покрита азбоцементними листами. Одноповерхова нежитлова прибудова, що об’єднує між собою основну нежитлову будівлю та нежитлову прибудову. Має цегляні стіни та дерев’яне перекриття, покриттям з азбоцементних листів, в плані – прямокутної конфігурації. Приміщення забезпечене електропостачанням, центральним водяним опаленням, центральним водопостачанням, каналізацією. На території господарського двору розташовані: сарай з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з заліза; дизкамера з цегляним фундаментом і цегляними стінами, покриття з азбофанери; убиральня з вигрібною ямою, дерев’яними стінами, покриття з азбофанери. Територія огороджена металевою огорожею, двома дерев’яними огорожами, огорожею з азбофанери, з двома металевими воротами, металевою хвірткою, дерев’яними воротами та дерев’яною хвірткою. Даний об’єкт – нежитлова будівля - пам’ятка архітектури місцевого значення («Будинок житловий» по вул. Кушакевичів,8, м.Ніжин, Чернігівська область)-взята на облік наказом Міністерства культури від 21.12.2012 року №1566, охоронний договір від 07 вересня 2021 року (охоронний №10029-Чр). Рік спорудження будівлі - до 1917.

Класифікація04232000-3 - Адміністративна будівля, приміщення в адміністративній будівлі

Кількість одиниць1023.1 метри квадратні

МісцезнаходженняНІЖИН, 16600, Україна, Чернігівська область, Ніжин, Кушакевичів, 8

Широта51.04518885

Довгота31.884241918691817

Додатковий класифікаторОкреме нерухоме майно (101)

Загальна площа будівлі, до складу якої входить об''єкт, кв.м.1 023.10

Загальна площа об''єкту, кв.м.1 023.10

Рік будівництва1917

Технологія будівництваЦегла

Площа земельної ділянки, кв. м.2 193.00

Місце розташування об’єкта в будівліНадземний

Технічний стан об'єктаЗадовільний

Чи приєднаний об''єкт до електромережіТак

Ступінь потужності електромережі(не задано)

Водозабезпечення присутнєТак

Каналізація присутняТак

Газифікація присутняНі

Централізоване опалення присутнєТак

Автономне опалення присутнєНі

Вентиляція присутняТак

Кондиціонування присутнєНі

Телефонізація присутняТак

Телебачення присутнєНі

Ліфт присутнійНі



Рішення про затвердження переліку об'єктів або про включення нового об'єкта до переліку

Номер рішення5-13/2021

Найменування рішенняПро включення до переліку об'єктів комунальної власності Ніжинської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році, нежитлової будівлі, що розташована за адресою: місто Ніжин, вулиця Кушакевичів, будинок 8

Дата рішення16-09-2021 / 00:00

Тип рішенняАктив

Номер рішення18-13/2021

Найменування рішенняПро приватизацію нежитлової будівлі, що розташована за адресою: місто Ніжин, вулиця Кушакевичів, будинок 8

Дата рішення16-09-2021 / 00:00

Тип рішенняАктив