Зачекайте
20-04-2023 / 11:02

Коронавірус (COVID-19) вже вносить свої коррективи у життя українців та усього світу. Торги на фондовій біржі Нью-Йорка 12 березня зупинили після падіння на 7% акцій ключових компаній США в перші ж хвилини після відкриття біржі. Так, індекс S&P 500 (акції 500 найбільших компаний США) впав на 7,02%, Nasdaq (акції технологічних компаній) — на 7,03%, а Dow Jones — на 7,2%. Це відбулося після того, як Всесвітня Організація Охорони Здоров'я (ВООЗ) оголосила коронавірус пандемією. З 12 березня в усіх навчальних закладах Києва оголошено карантин, що поки що буде діяти до 27 березня. Але це ще не точно. Станом на 12 березня в Україні зареєстровано 1 підтверджений випадок захворювання на коронавірус.

Всього з початку 2020 року в Центр громадського здоров’я надійшло 47 повідомлень про підозру на COVID-19 (1 - підтверджений лабораторно, 45 – негативні, 1 - досліджується). Протягом останньої години зафіксована 1 нова підозра на COVID-19. Людина ізольована, проводяться всі необхідні дослідження. Також у соцмережах ходять непідтверджені чутки про ще двох захворівших на коронавірус у Житомирській та Чернівецькій областях (пенсіонерка та чоловік відповідно). Чекаємо на офіційне підтвердження або спростування цієї інформації Міністерством Охорони Здоров'я України.

На даний час у світі було зареєстровано 134 735 випадків захворювання COVID-19, з них 70 383 особи одужали (52,2%). За межами Китаю зафіксовано 46 931 випадок у 127 країнах/територіях/регіонах (40% від усіх захворювань). Китай залишається місцем концентрації найбільшої кількості хворих на коронавірус.

А що буде с Prozorro.sale?

Як повідомили на сторінці facebook ДП "Прозорро.продажі" жодних змін в роботі не передбачається, адже усі аукціони проходять онлайн. Перехід на формат електронних аукціонів дозволив забезпечити їх роботу майже за будь-яких умов. Система Prozorro.sale є резервованою та георозподіленою, завдяки чому вона надійна та стабільна. До того ж, однією з вимог до функціонування акредитованих майданчиків зі сторони ДП "Прозорро.продажі" є те, що система має залишатися доступною і виконувати основні функції навіть за умови апаратних збоїв. Тому традиційні раніше аукціони "з молотка" можуть бути зупинені та перенесені на невизначений строк після введення карантину або інших обмежень, а онлайн-аукціони - ні.

Так само і буде далі працювати акредитований майданчик - The Tender. Нагадаємо, наш сайт є акредитованим партнером системи онлайн-аукціонів Прозорро.продажі. Види аукціонів, в яких Ви можете прийняти участь:

- Мала приватизація

- Велика приватизація

- Оренда державного та комунального майна

- Продаж державного та комунального майна

- Оренда/Продаж комерційного майна

- Майно банкрутів

- Продаж необробленої деревини

Звертайтесь і наші спеціалісти нададуть вичерпну інформацію по будь-якому аукціону та допоможуть зареєструватись і обрати найкращу стратегію для участі в торгах Prozorro.sale.

Перелік аукціонів з продажу майна Prozorro.продажі ви можете знайти за посиланням

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини